Varainkeruu

Haluaisitko tukea turkulaisen tyttömeripartion veneen varustelua?

Pyydämme nöyrimmin tukeanne turkulaisen meripartiolippukuntamme Auran Tyttöjen lasten ja nuorten toimintaan.

Lahjoita MobilePaylla suoraan lippukuntamme MP-numeroon 82425 Partiolippukunta Auran Tytöt.

Tilinumero: FI38 1743 3000 0075 20 / Auran Tytöt ry

Haluamme jatkuvasti kehittää partioveneen turvallisuusvarusteita ja -koulutusta. Osallistumme partioveneellämme heinäkuussa ensimmäistä kertaa Tall Ships Races -tapahtumaan ja kisalegille Tallinnasta Turkuun.

Olisiko sinulla tai tutuillasi mahdollisuutta lahjoittaa partioveneeseen seuraavia varusteita tai vaikka pieni summa tilillemme niiden hankintaan?

Pienistäkin lahjoituksista ja sponsoreinneista olisi valtavan suuri apu!

Välttämättömiä varusteita kesäksi ovat:

  • Vesitiivis, kelluva käsi VHF
  • Jonbuoy-pelastuspoiju
  • Viron yleiskartta (302 Turku-Tallin-Helsinki)
  • Charts of Estonia vol 1 ja 2
  • Myrskyfokka 5-8m

Lahjoita MobilePaylla suoraan lippukuntamme MP-numeroon 82425 Partiolippukunta Auran Tytöt.

Tilinumero: FI38 1743 3000 0075 20 / Auran Tytöt ry

Partiomme merikoulutus sekä yhteistyötaidot ja varainkeruutempaukset kannustavat nuoria upealla tavalla yritteliäisyyteen sekä työntekoon päämäärien saavuttamiseksi. Ne tuovat yhteisiä onnistumisen kokemuksia ja tukevat lasten ja nuorten yrittäjäkasvatusta.

Tarjoamme yrityksellenne tai yhteisölle näkyvyyttä Itämerellä Tall Ships Races -tapahtumissa ja sen jälkeen! Alta pääsette tutustumaan, partioveneemme sponsoripaketteihin.

Sponsoripaketti 1

Yrityksen mainos isopurjeeseen & kylkiteippaus & näyttävä mainoslippu Auran Tyttöjen partioveneeseen 6500 € (alv 0%)

Näyttävä kylkiteippaus partioveneeseen koko purjehduskaudeksi 2024 mukaan lukien Tall Ships Races -purjehdustapahtumat Tallinnassa, Helsingissä, Turussa ja Maarianhaminassa. 

– Näyttävä mainoslippu veneen perään Tall Ships Races -tapahtumassa Virossa, Helsingissä, Turussa ja Maarianhaminassa kesällä 2024

– Partiolaisten tekemiä somevideoita ja -postauksia kesän 2024 varrelta ja kesällä 2025 partiomme kanavissa

– Tuotekuvausta partioveneellämme keväällä ja kesällä 2024  (mahdollisuus myös yrityksen oman kuvaajan käyttöön)

– Yrityksen mainos isopurjeeseen kesäksi 2025 ja vuosiksi siitä eteen päin 

-2-5 tunnin purjehdus partioveneellämme kesä- tai elokuussa 2024 (veneeseen mahtuu 6-10 kutsuvierasta)

-Myös isopurjeeseen on mahdollista saada isompi logo toiveidenne mukaan, sen hinta neuvoteltavissa erikseen.

Partiomme

Auran Tytöt on Turun vanhin tyttölippukunta (107-vuotias). Jäseniä partiossamme on 180. Järjestämme Turussa lapsille ja nuorille merikoulutusta sekä toimintaa kaupungissa ja metsässä viikoittain. Lippukunta toimii kaikilta osin vapaaehtoisvoimin ja pääosin toimintamme rahoitetaan omalla varainhankinnalla. Toimintamme on laadukasta ja mahdollistaa onnistumisen ja oppimisen kokemuksia lapsille, nuorille ja myös aikuisille.

Keräsimme pitkään varoja myymällä vessapaperia ja keksejä ja kakkuja ja varainkeruun tuloksena ja lisälainan avulla onnistuimme hankkimaan lasten ja nuorten koulutuskäyttöön haaveilemamme Grand Soleil 37 -purjeveneen. Veneemme on partiokoulutukseen hyvin sopiva ja turvallinen pitkillekin purjehdusmatkoille. Meripartiotoimintamme on aktiivista ja vuosittain purjehdimme huhtikuusta lokakuun loppuun asti Turun saaristossa, Helsingin edustalla sekä muualla Suomen ja Itämeren alueella.

Purjehdustoiminta

Purjehdimme aktiivisesti lasten ja nuorten kanssa innolla yhdessä oppien Turun saaristossa ja Itämerellä. Yhdessä partiomme tytöt ja nuoret naiset keräävät paljon hymyjä ja positiivista huomiota merellä, satamissa ja sosiaalisessa mediassa. Meidät Auran Tytöt tunnetaan laajalti iloisesta meiningistä ja reippaasta partiomielestä.

Tulemme järjestämään tämänkin kesän aikana lukuisia matkapurjehduksia ympäri saaristoa ja osallistumme myös Tall Ships Races -purjehduskilpailuihin nyt ja myös tulevina vuosina. 

Some

Päivitämme aktiivisesti sosiaalista mediaamme ja hieno mainospurje ja -kylkiteippaukset tulisivat näkymään sosiaalisen median kanavissamme paljon! Partioveneen purje yrityksen logolla koristaisi partiovenettämme matkoillamme Itämerellä, monien monien kesien ajan!

Sponsori partioveneessä herättäisi runsaasti huomioita kesän kymmenien tuhansien kävijöiden Tall Ships Races -tapahtumassa ja sen jälkeen! 

Ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä sopiva sponsoripaketti juuri teille!

Tuulia Helin

Puh. 0400 316131

Auran Tytöt ry

aurantytot.fi

Ratapihankatu 42

20100 Turku

Y-tunnus:1044011-4

FI85 2182 1800 0083 48