Jäsenmaksu

Partion jäsenmaksu peritään kalenterivuosittain. Jäsenmaksun maksamalla saa oikeuden osallistua Auran Tyttöjen, Lounais-Suomen partiopiirin ja Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n järjestämään toimintaan.

Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten mahdollisuus harrastaa partiota. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden, anomus tulee kuitenkin tehdä ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää.

Jäsenmaksuvapautuksen anomiseen tarvitset tunnukset Partiorekisteri Kuksaan (PartioID).

Jäsenmaksuvapautusta voi hakea jäsen tai alle 18-vuotiaiden osalta huoltaja.  Hakemuslomakkeen voi täyttää vain täysi-ikäisen PartioID-tunnuksilla. Jäsenmaksuvapautuksen hakeminen tapahtuu alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Jokaisesta jäsenestä tulee tehdä oma hakemus!

Pääset avustuslomakkeeseen tästä.

Jäsenrekisteri

Kuksa on Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri, jonka kautta ilmoittaudutaan myös retkille ja leireille. Pidäthän huolen, että Kuksassa on aina ajantasaiset yhteystiedot.

Ilmoittaudu lippukuntaan Kuksassa.

RETKI- JA LEIRIMAKSUT

Viikonloppuretken hinta on noin 35 euroa.

Tavoitteenamme on tarjota kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa partiota taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Auran Tyttöjen Tuki ry:ltä, voi hakea avustusta retki- ja leirimaksuihin taloudellisin ja sosiaalisin perustein.  Anomus tulee toimittaa ennen tapahtumaa lähimmälle johtajalle tai lähettää Tuki ry:lle, maarit.helin@gmail.com. Tuki ry käsittelee tiedot henkilökohtaisesti.