Saihke 2

Huom!

Säihke on Auran Tyttöjen sähköpostitiedote joka tulee jäsenten sähköpostiin kerran kuussa. Säihke mini on nettisivuilta löytyvä suppeampi versio Säihkeestä, jonka tarkoituksena on helpottaa tiedon löytämistä. Huomaa, että Säihke Mini ei sisällä kaikkea mitä Säihkeessä mainitaan.

Säihke 9/23

Heippa aurantyttöjen kotiväki!
Partiosyksy on käynnistynyt mukavasti! Kiitos siitä teille jokaiselle:) 

 

TUTUSTUMISET MYNÄ-MYNÄ-MAAHAN

Mynä-Mynä-Maa on Koneen Säätiön Saaren kartanon taiteilijaresidenssin ja Mynämäen kunnan yhteistyönä toteuttama yhteisötaideteos. Mynä-Mynä-Maa on toteutettu purkutaloon, jossa on sisäilmaongelmia. Tilassa vieraillaan omalla vastuulla.

Auran Tytöt vierailevat Mynä-Mynä-Maassa viikolla 39, tällä viikolla ryhmillä ei ole omia kokouksia. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle. Tapahtuma on maksuton. Tarkoitus on kulkea Mynämäelle kimppakyydein kololta. Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu kuksan kautta.

Mynä-Mynä-Maa MA  25.9.2023 kello 17.45-19.30
Linkki ilmoittautumiseen säihkeessä

Mynä-Mynä-Maa KE 27.9.2023 kello 17.45-19.30
Linkki ilmoittautumiseen säihkeessä

Viimeinen ilmoittautuminen Mynä-Mynä-Maa -tapahtumaan 22.9.2023

 

LIPPUKUNNAN SYYSRETKI

Tervetuloa mukaan lippukunnan syysretkelle Sauvon Ahtelaan 3.-5.11.2023. Venekuntalaiset retkeilevät perjantaista sunnuntaihin ja sudenpennut lauantaista sunnuntaihin. Retken hinta on venekuntalaisille 35€ ja sudenpennuille 25€. Retkelle on yhteinen bussikuljetus. Ilmoittautuminen retkelle tapahtuu Kuksan kautta. Viimeinen ilmoittautuminen syysretkelle 22.10.2023.

Linkki ilmoittautumiseen säihkeessä

 

KUURA 2024

Lounais-Suomen Partiopiirin talvileiri Kuura 2024 kutsuu kaikki seikkailija-ikäisitä ylöspäin Virttaan Eräveikkojen majalle Loimaalle 4.-7.1.2024. Leirille odotetaan jopa 300-500 osallistujaa. Auran Tytöt osallistuvat talvipiirileirille sankoin joukoin. 
Leiripäivät koostuvat ulkona tapahtuvista leiriaktiviteeteista, maittavista lämpimistä aterioista, nuotion loimusta pimeissä illoissa ja leirikavereiden kanssa yhdessä hengailusta.

Yöpyminen leirillä tapahtuu puolijoukkueteltoissa, joissa on kamiina. Telttakunnat muodostetaan lippukunnittain. Lippukunnasta ei ole tulossa omaa PJ-telttaa, joten huomioikaa tämä ilmoittautumislomakkeella “kyllä tarvitsen telttapaikan”.

Leirimaksu Kuuralla on 115€. Tämä sisältää yhteiskuljetuksen, ruuat ja ohjelman. 

Talviretkeily asettaa varusteille omat vaatimuksensa, joten syksyn mittaan kannattaakin hyvissä ajoin tarkistaa löytyykö kaapista oikean kokoista lämmintä ja vedenpitävää ulkovaatetta, sekä tehdä mahdollisia tarvittavia hankintoja ennen leiriä. Koska ulkona ollaan koko leirin ajan, niin vaatetta tulee olla hieman enemmän, kuin tavallisena ulkoilupäivänä.

Tutustu Kuuran nettisivuihin: https://lounaissuomi.partio.fi/nyt/talvipiirileiri-kuura/

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.9.2023.

Linkki ilmoittautumiseen säihkeessä
Vastaan mielellänne kysymyksiinne!

Laura M

 

TARPOJIEN MAJAKKA 27.-29.10.

Tarpojien Bocuse d’Or, Maailman arvostetuin kokkikilpailu rantautuu Lounais-Suomeen!

Tässä on tapahtuma, mikä on suunniteltu vain ja ainoastaan teille tarpojille (12-15-vuotiaille), joten kannattaa lähteä porukalla mukaan!

Ilmoittautuminen päättyy 30.9. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://www.partio.fi/event/l-sp-tarpojien-luovuusmajakka-tarpojien-bocuse-dor/

 

PERHEPARTIO

Perhepartiossa tutustutaan partioon; retkeilyä, askartelua ja muuta puuhaa sisällä sekä ulkona. Ohjelma on suunnattu 4-6 vuotiaille lapsille sekä heidän huoltajille. Nuoremmatkin ovat tervetulleita 🙂 Perhepartio kokoontuu n. kerran kuukaudessa.

Lisätietoja: perhepartio@aurantytot.fi

 

Syksyisin terkuin

Auran Tyttöjen johtajisto 

Säihke 10/22

Aurinkoista syksyä Aurantyttöjen koteihin!

Partiosyksy on sujunut mukavasti ja pian on jo aika virittäytyä loppusyksyn ohjelmaan. Tässä Säihkeessä on tärkeää tietoa jäsenille ja kotiväelle adventtikalenterien myyntiin liittyen sekä loppuvuoden tapahtumista infoa. Liitteenä löydätte lisäksi myyjän lomakkeen, tämän saatte kuitenkin vielä kololta tulostettuna. Liitteenä on myös vielä erikseen alla oleva kalenteri-info. Tämän viestin lopussa on vielä muuta tärkeää tietoa, joten kannattaa lukea loppuun asti!

Muistutuksena vielä, että syyslomaviikolla (viikko 42) ryhmillä ei ole kokouksia.

Adventtikalenterien myynti alkaa 15.10!

Lippukuntamme hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalenteria. Tavoitteenamme on hankkia varoja, joiden turvin voimme ylläpitää toimintaamme.

Partiolainen on adventtikalenterin paras myyjä ja siksi pyydämmekin teitä osallistumaan yhteiseen varainhankintaan.

Vaikka adventtikalenterien myynti yhteisen hyvän eteen opettaa partiolaisille tärkeitä taitoja, voi itse myyntitilanne olla jännittävä varsinkin ensimmäisillä kerroilla. Olisikin hienoa, jos löytäisitte aikaa pieneen myyntiharjoitteluun partiolaisenne kanssa ennen varsinaista koitosta. Adventtikalenterimyyjät tunnistetaan myyntipaikalla partiohuivista ja /tai partiopaidasta. 

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty jo 75 vuotta, vuodesta 1947 lähtien. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €. Kalentereiden myynti on arvonlisäverovapaata varainhankintaa. Kalenterin on kuvittanut Ninka Reittu.

Lisäksi myynnissä on joulukortteja. Viiden kortin paketti maksaa 5 €. Lippukunta saa 2,50 €/myyty paketti. 

  • Kalentereita saa kokouksissa kololta 10.10. alkaen. Ryhmänjohtaja antaa kalenterit ja merkkaa myyntiin otetut kalenterit ylös.
  • Myynti alkaa 15.10. Ettehän myy kalentereita tätä ennen. (Koko Suomessa samat säännöt)
  • Kalentereiden tuotot maksetaan oman partioryhmän Mobilepay-numeroon (lueteltu lopussa). 
  • Kirjoita viestiksi aina myyjän nimi sekä myytyjen kalenterien sekä korttipakettien määrä eriteltynä. Esim. Maija Meikäläinen 10 kalenteria, 5 korttipakettia. 
  • Käteistä rahaa ei tuoda kololle, vaan rahat siirretään suoraan oman ryhmän Mobilepay-numeroon. 
  • HUOM! Asiakkaat eivät voi maksaa kalentereita suoraan ryhmän tai lippukunnan Mobilepay-numeroon, (halutessanne myynnissä voi hyödyntää huoltajan Mobilepayta) 
  • Jos perheellä ei ole mahdollisuutta tilittää myytyjen kalentereiden rahoja ryhmän Mobilepayn kautta, ole yhteydessä kalenterikettu Satuun (yhteystiedot alla).

Kalenterit tulee tilittää 30.11. mennessä, jolloin myös myymättömien kalenterien pitää olla palautettuna omalle ryhmänjohtajalle.

 

Tämän vuoden kalenterimyyntipalkinnot:

12 myytyä kalenteria: Tonttumerkki

20 myytyä kalenteria: Partio-logollinen teleskooppivartinen makkaratikku

50 myytyä kalenteria: Hopeinen tonttumerkki

100 myytyä kalenteria: Kultainen tonttumerkki sekä Scandinavian Outdoorin rajatun valikoiman lahjakortti

Lippukuntamme palkitsee yli 50 myydystä kalenterista Auran Tyttöjen logolla varustetulla Halti Streetback Recy Pack – päiväreppulla. Saat valita suosikkivärisi.

Säästöpankin Hyviä tekoja -lahjoitus

Kiitos kaikille jäsenille ja tukijoukoille, jotka olitte mukana äänestämässä meitä lahjoituskohteeksi Säästöpankin Hyviä tekoja -kampanjaan! 

Iloisia uutisia! Auran Tytöt valittiin lahjoituskohteeksi ja saimme 1000 euroa toimintaamme tukemaan. Tällä lahjoituksella pystymme päivittämään retkeilyvälineitämme sekä kehittämään ryhmien viikkotoimintaa ja merikoulutusta entistäkin antoisammaksi ja opettavaisemmaksi. Myös 105-v. jouludiscosta tulee vielä suunniteltua hohdokkaampi!

Varusteet kiertoon -ryhmä

Löytyykö sinulta kaapista pieneksi jäänyt partiopaita tai onko uusi makuupussi hakusessa?

Liity mukaan Facebookissa Auran Tyttöjen kirppisryhmään ja käy laittamassa ylimääräiset varusteet kiertoon tai tule etsimään uusia!