Toiminta ja tapahtumat

Toimintakalenterin löydät myös täältä.

Auran Tyttöjen perusperiaatteena on tarjota jäsenilleen laadukasta ja monipuolista toimintaa niin maalla kuin merelläkin. Syksyllä, talvella ja keväällä pääpaino on sudenpentujen ja venekuntalaisten viikoittaisissa kokouksissa sekä erilaisilla retkillä.

Lippukunnallamme on myös hyvin vahvoja omia perinteitä ja tapahtumia. Syksyllä järjestetään koko lippukunnan yhteinen syysretki ja itsenäisyyspäivänä joulumyyjäiset sekä lupauksenanto. Keväällä vietämme partioliikkeen perustaja Baden-Powellin ja hänen vaimonsa syntymäpäiviä helmikuun lopussa muistelemispäivätilaisuudessa. Keväisin järjestetään myös koko perheen Yrjonpäiväjuhla/merkkienjakotilaisuus. Toukokuussa osallistumme Lounais-Suomen partiopiirin kevätparaatiin.

Kesällä toimintaamme siivittää purjehdus. Järjestämme uudella koulutusaluksellamme  ilta-, viikonloppu-, ja matkapurjehduksia jäsenillemme. Kesällä järjestetään lippukunnan oma merihenkinen kesäleiri tai vaihtoehtoisesti osallistumme suurleireille.

Yhteistyötä Auran Tyttöjen Tuki ry:n kanssa pyritään tekemään tiiviisti. Vanhempia toivotaan mukaan Tuki ry:n toimitaan, sillä Tuki ry avustaa lippukuntaa merkittävästi ja luo mahdollisuuksia lippukunnan laadukkaan toiminnan ylläpitämiselle.