Auran Tytöt Uusiin Tuuliin -projektin tavoite on hankkia lippukunnalle uusi koulutusalus 100-vuotisjuhlavuotenamme. Sunnuntaina 10.9.2017 allekirjoitimmekin kauppakirjan Grand Soleil 37 -tyyppisestä, vuoden 2007 purjeveneestä ja saavutimme tavoitteeemme! Projekti ei suinkaan ole vielä päättynyt, sillä osa kauppahinnasta katettiin lainarahalla ja näin ollen varainkeruu jatkuu vielä aktiivisena seuraavat vuodet.

Koulutusalus
Lippukunnan tavoitteena on hankkia merikelpoinen ja turvallinen alus liikkumiseen Itämeren alueella koko purjehduskauden ajan. Aluksen tulee ominaisuuksiltaan soveltua purjehduksen ja merenkulun kouluttamiseen eri-ikäisille partiolaisille. Lisäksi aluksen tulee mahdollistaa yhtämittaiset muutaman päivän pituiset avomeripurjehdukset noin kymmenelle hengelle.

Koulutusaluksella kaikilla lippukuntalaisilla on mahdollisuus päästä purjehtimaan toukokuusta lokakuuhun asti lyhyillä iltapurjehduksilla sekä pidemmillä viikonloppu‐ ja matkapurjehduksilla. Auran Tytöt haluavat tarjota koko jäsenistölleen laadukasta, turvallista ja kansainvälistä meripartiotoimintaa myös tulevina vuosikymmeninä

Lue lisää blogistamme: aurantytotuusiintuuliin.wordpress.com