Auran Tytöt Uusiin Tuuliin

Auran Tytöt Uusiin Tuuliin -projektin tavoite oli hankkia lippukunnalle uusi koulutusalus 100-vuotisjuhlavuotenamme. Sunnuntaina 10.9.2017 allekirjoitimmekin kauppakirjan Grand Soleil 37 -tyyppisestä, vuoden 2007 purjeveneestä ja saavutimme tavoitteeemme! Projekti ei suinkaan ole vielä päättynyt, sillä osa kauppahinnasta katettiin lainarahalla ja näin ollen varainkeruu jatkuu vielä aktiivisena seuraavat vuodet.

Koulutusalus
Lippukunnan tavoitteena oli hankkia merikelpoinen ja turvallinen alus liikkumiseen Itämeren alueella koko purjehduskauden ajan. Aluksen tulee ominaisuuksiltaan soveltua purjehduksen ja merenkulun kouluttamiseen eri-ikäisille partiolaisille. Lisäksi aluksen tulee mahdollistaa yhtämittaiset muutaman päivän pituiset avomeripurjehdukset noin kymmenelle hengelle.

Koulutusaluksella kaikilla lippukuntalaisilla on mahdollisuus päästä purjehtimaan toukokuusta lokakuuhun asti lyhyillä iltapurjehduksilla sekä pidemmillä viikonloppu‐ ja matkapurjehduksilla. Auran Tytöt haluavat tarjota koko jäsenistölleen laadukasta, turvallista ja kansainvälistä meripartiotoimintaa myös tulevina vuosikymmeninä.

Projektissamme meitä tukeneet ja auttaneet yritykset:

Blue Ocean Oy Ab
RopeX
Venefiksaus Erkkitapani Hintsa
Deston Oy

AD Works Oy
BRAVA Kosmetologinen hoitola
ECKES-GRANINI FINLAND OY Ab
EMG Consultancy Services Oy
Huonekalumaalaamo Piironki
If.fi
Ikuli Oy
Pansion apteekki
PANSION TEOLLISUUSPALVELU OY
www.perustayritys.fi
Päivikki ja Sakari Sohlbergin säätiö
Soitinasema
Suomen Neurolaboratorio Oy
Suomen Yrityskaupat Oy
Oy Teboil Ab
TS-Yhtymä Oy
Veljekset Laaksonen Oy
Virtasen Maalitehdas Oy
Oy Wallinkoski Ab