Syyspurjehdukset 2018

Koulutusaluksemme s/y Aurantyttö on ollut koko kesän jo kovassa käytössä, ja purjehdukset jatkuvat vielä syksylläkin päivä-, ilta- ja viikonloppupurjehduksilla. Ilmoittautuminen viikonloppupurjehduksille tapahtuu tuttuun tapaan Kuksan kautta, viimeistään purjehdusviikon maanantaina.
7.-9.9.      Ilmoittaudu tästä
5.-7.10.    Ilmoittaudu tästä
Viikonloppupurjehdusten hinta on 30 €, ja se maksetaan purjehduksella käteisellä kipparille.
Purjehdukset ovat avoimia koko lippukunnalle. Kipparilla on viime käden oikeus rajata osallistujia siten, että purjehduksella on tarpeeksi pätevä päällystö ja miehistö. Sudenpentuja ja seikkailijoita mahtuu joka purjehdukselle kaksi.
Lähtö purjehduksille tapahtuu Heinänokan partiovenesatamasta Satavan Erikvallasta. Pääset sinne kätevästi kaupungin bussilla nro 14. Bussilla ajetaan päätepysäkille saakka, josta on vielä vajaat 200 metriä rantaan.
Mahdollisista muutoksista ja peruutuksista ilmoitetaan erikseen ilmoittautuneille.
Ilta- ja päiväpurjehduksista tiedotetaan myöhemmin ryhmille.
Jos ilmenee kysyttävää, vastailen mielelläni kysymyksiinne!
Purjehdusterveisin,
Jenny Kostiainen