Jouluiset terveiset

Kiitos kuluneesta syksystä, hyvä aurantyttöjen kotiväki!

Toivomme, että tyttärenne partiosyksy on sujunut antoisasti niin vanhojen kuin uusien ystävien seurassa! Haluamme myös kiittää kaikkia jäseniä sekä perheitä aktiivisesta osallistumisesta varainhankintakampanjoihin. Pienistä puroista syntyi suuri joki, ja saimme ostettua lippukunnalle hienon uuden koulutusaluksen. Juhlavuoden tavoite on siis saavutettu! Suuri kiitos kaikille!

Joulunajan PAKETOINTI kauppakeskus Myllyssä
– Paketointipisteemme Myllyssä aukesi joulukadun avajaisten yhteydessä sunnuntaina 19.11. Tästä eteenpäin paketoimme aina jouluaattoon asti!
– Vuorolistasta voi napata itselleen sopivat paketointivuorot. Siniset vuorot ovat rauhallisempia ja niissä perheen nuorempien on hyvä harjoitella aikuisen kanssa tai nuorison keskenään. Vihreissä vuoroissa päästään jo tositoimiin, joten mukaan kannattaa kutsua ystävä avuksi.
– Paketointiohjeet kannattaa lukea tarkkaan läpi. Siellä on kerrottu esimerkiksi mistä tavarat noudetaan, miten pisteellä toimitaan, pukeutumisesta ja rahojen palautuksesta.
– Tästä vuorolistaan: https://goo.gl/UcA1dy

VANHAN SUURTORIN JOULUMARKKINAT
– Osallistumme joulumarkkinoille myymällä muurinpohjalettuja lasten joulutorilla, Brinkkalan sisäpihalla jokaisena markkinaviikonloppuna klo 11-17
– Markkinaviikonloput ovat:
25.-26.11.
2.-3.12.
9.-10.12. tällöin myös Tuki ry:n limppukoju!
16.-17.12.

  • Jokaisena markkinapäivänä järjestämme myös solmukoulun Brinkkalan sisäpihalla klo 11.30-11.45 sekä 15.30-15.45
  • Iloisia myyjiä kaivataan jokaisena viikonloppuna lettukojulle. Apuun voi saapua suoraan markkinoille, tai ilmoittautua etukäteen omalle ryhmänjohtajalle / Millalle. Myös innokkaita letunpaistajia otetaan ilomielin mukaan talkoisiin!
  • Markkinoiden teeman mukaan pukeudumme vanhanaikaiseen tyyliin, sekä tonttulakkiin. Esimerkiksi villapaita takin päällä ja tumma alaosa on hyvä vaatetus. Toki meillä partiolaisilla on myös aina partiohuivi kaulassa.
  • Kysymyksiä, ideoita, apukäsiä? Yhteys: milla.kallajoki@gmail.com / 040 5255867