Helmikuun Säihke

Säihke 2/2017

Hei aurantytöt ja vanhemmat!

Tämä on juhlavuoden toinen Säihke eli Auran Tyttöjen kuukausitiedote jäsenilleen ja heidän perheilleen.

Aika ilmoittautua kevään retkille, tapahtumiin ja kesäleirille:
Venekuntalaisten retki pidetään 3.-5.3.  Sauvon Ahtelassa. Retkelle ovat tervetulleet kaikki seikkailijoista alkaen. Lisätiedot ilmoittautumislomakkeelta tai Olgalta:  olga.poysti@outlook.com
Ilmoittautua voit Kuksassa

Supernaiset-sudenpenturetki järjestetään 17.-19.3. Taivassalon Tippsundissa. Jokainen sudenpentu saa ottaa mukaansa oman elämänsä supernaisen –  vaikka äidin, mummin tai kummitädin! Lisätiedot ilmoittautumislomakkeelta tai Siniltä: sinikuronen3@gmail.com
Ilmoittautua voit Kuksassa

25.-26.3. Nostalgiaretki kokoaa yhteen 1990- ja 2000-luvun alun aktiiviset johtajat perinteiselle viikonloppuretkelle Rymättylän Vienolaan – paikkaan, jossa tuohon aikaan usein oli johtajisto. Ilmoittautuminen retkikirjeen ohjeiden mukaan.

31.3.-2.4. kokoontuvat Pohjois-Turun alueen lippukunnista AT, TuMe, MSK, Sissit ja Ahertajat yhteiselle viikonloppuretkelle Sauvon Ahtelaan. Retki on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille lippukuntalaisille. Lisätiedot retkikirjeestä tai Riikalta: riikka.lundell@gmail.com
Ilmoittautua voit Kuksassa

Lippukunnan 100-vuotisjuhla järjestetään sunnuntaina 23.4. klo 15 Kårenilla (Hämeenkatu 22). Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita juhlistamaan satavuotiaita Auran Tyttöjä pääjuhlaamme.
Ilmoittautumaan pääset tästä

Juhlavuosipassit ja -merkit jaettiin muistelemispäivässä!
Passi kannustaa jäseniä osallistumaan lippukunnan tapahtumiin, tekemään juhlavuosiaktiviteetteja ja ottamaan kuvia omista partiohetkistä. Kun aktiviteetti on suoritettu (esim: ompelen juhlavuosimerkin paitaan), johtaja allekirjoittaa kyseisen kohdan passista. Eniten pisteitä keränneet palkitaan välitsekkauksissa sekä juhlavuoden päätöksessä.

Juhlavuoden merkki ommellaan partiopaidan vasempaan hihaan, lippukuntamerkin kohdalle, paikkakuntatunnuksen ja piiritunnuksen väliin.

Muistathan ilmoittautua myös kevätkauden päättävään Partioparaatiin sunnuntaina 7.5. Kuksassa ja FOKKA-juhlakesäleirille 13.-18.6. (sudenpennut ja kilta 15.-18.6) KuksassaTarkemmat kuvaukset kaikista juhlavuoden tapahtumista löydät Juhlavuosi 2017-sivulta.

Nyt äkkiä ilmoittautumaan retkille, tapahtumiin ja leirille!

Kaikki palaute ja yhteydenotot ovat tervetulleita: lpkj@aurantytot.fi / 045-6749476