Tammikuun Säihke

Säihke 1/2017

Hei aurantytöt ja vanhemmat!

Tämä on juhlavuoden ensimmäinen Säihke eli Auran Tyttöjen uusi kuukausittainen tiedote jäsenilleen ja heidän perheilleen. Ensimmäiseen Säihkeeseen olemme keränneet kaikki kevään tapahtumat, joista kerromme lisää kevään edetessä.

Ryhmien kokouksista ja omista retkistä saatte tiedot ryhmänjohtajilta.

Tänä vuonna Auran Tytöt juhlivat 100-vuotisjuhlavuottaan ja siinä onkin syytä juhlaan! Juhlavuosi näkyy tavalla tai toisella kaikissa vuoden tapahtumissa ja kaikkiin kevään tapahtumiin voi jo ilmoittautua alla olevista Kuksa-linkeistä.

Juhlavuoden tapahtumat löytyvät myös Ruoriapilan II/16 juhlavuosiliitteestä ja nettisivuiltamme https://aurantytot.fi/juhlavuosi-2017/

Kevään tapahtumat

Muistelemispäivä 8.2. on startti juhlavuoteen! Se järjestetään Vimmassa (Aurakatu 16, 3. krs) klo 18-19.30 ja on suunnattu kaikille entisille ja nykyisille Auran Tytöille
Lisätiedot: Riikka Lundell, riikka.lundell@gmail.com
Ilmoittautuminen Kuksassa

Venekuntalaisten retki pidetään 3.-5.3.  Sauvon Ahtelassa. Retkelle ovat tervetulleet kaikki seikkailijoista alkaen.
Lisätiedot: Olga Pöysti, olga.poysti@outlook.com
Ilmoittautuminen Kuksassa

Supernaiset-retki järjestetään 17.-19.3. Taivassalon Tippsundissa. Jokainen sudenpentu saa ottaa mukaansa oman elämänsä supernaisen –  vaikka äidin, mummin tai kummitädin!
Lisätiedot: Sini Kuronen, sinikuronen3@gmail.com
Ilmoittautuminen Kuksassa

Juhlakirkko: 100-vuotiaiden turkulaisten lippukuntien juhlakirkkoon kokoonnutaan 22.3. Turun Tuomiokirkkoon. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

25.-26.3. Nostalgiaretki kokoaa yhteen 1990- ja 2000-luvun alun aktiiviset johtajat perinteiselle viikonloppuretkelle Rymättylän Vienolaan – paikkaan, jossa tuohon aikaan usein oli johtajisto. Ilmoittautuminen retkikirjeen ohjeiden mukaan.

Alueen kevätretki: 31.3.-2.4. Pohjois-Turun alueen lippukunnista AT, TuMe, MSK, Sissit ja Ahertajat kokoontuvat yhteiselle viikonloppuretkelle Sauvon Ahtelaan. Retkelle odotetaan noin 150 osallistujaa.
Lisätiedot: Riikka Lundell riikka.lundell@gmail.com
Ilmoittautuminen Kuksassa

Lippukunnan 100-vuotisjuhla järjestetään sunnuntaina 23.4. klo 15. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita juhlistamaan satavuotiaita Auran Tyttöjä pääjuhlaamme.
Lisätietoja hallitukselta: aurantytot@gmail.com
Ilmoittautuminen Kuksassa

Partio 100 v. Turussa -juhlanäyttely valtaa Humalistonkadun Terveystalon ikkunat huhtikuussa.

Perinteinen PARTIOPARAATI 7.5. ei esittelyjä kaipaa! Joka ikisen aurantytön lisäksi tänä vuonna paikalle rummutetaan myös Kilta ja aiempien vuosien aurantytöt, jotta juhlavuoden kunniaksi putsataan koko palkintopöytä!
Lisätietoja: Riikka Lundell, riikka.lundell@gmail.com
Ilmoittautuminen Kuksassa

FOKKA – lippukunnan juhlakesäleiri pidetään 13.-18.6. Merikarvialla. Luvassa on niin vesillä liikkumista, saaristolaisuutta kuin modernia 2000-luvun partiointia yhdessä kaikkien aurantyttöjen kanssa.

Lisätiedot: Eva Aitasalo eva.aitasalo@gmail.com
Ilmoittautuminen: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=13073

VENEPROJEKTIN KUULUMISET
Kiitos etenkin kaikille viime syksyn aktiivisille; koulutusalusprojektimme Auran Tytöt Uusiin Tuuliin on jo kovin lähellä tavoitetta! Koossa meillä on 88 000 euroa ja etsimme nyt aktiivisesti uutta alusta. Jatkamme vielä avustusten ja lahjoitusten anomista yrityksiltä ja säätiöiltä.

Haluatko tukea projektia? Tilaa alumiinilaatta kauniiseen koivuiseen tauluun, yksityiset 50 e ja yritykset 200 e (stella.laaksonen@gmail.com). Seuraa Facebookia ja nettisivujamme!

Nähdään juhlavuoden kevään tapahtumissa!

Aurinkoista partiokevättä toivottaen,
Riikka ja muut aurantyttöjen johtajat

lpkj@aurantytot.fi // 045 674 9476

www.aurantytot.fi // Facebookissa ja Instagramissa: @aurantytot