Elokuun purjehdukset

Hei kaikki lapset ja vanhemmat!

Elokuussa järjestetään taas kolme viikonloppupurjehdusta, joista kaksi ensimmäistä ovat ”tavallisia” viikonloppuja ja kolmas tarpojille ja sitä vanhemmille Aurantytöille suunnattu Kokoontumispurjehdus. Kokoontumispurjehdus on eskaaderityyppinen viikonloppupurjehdus, jonka aikana pääsee purjehtimaan muilla partioaluksilla ja tutustumaanmuihin meripartiolippukuntiin. Tavalliset viikonloppupurjehdukset on suunnattu kaiken ikäisille Aurantytöille, sudenpentuja purjehduksille mahtuu yleensä kaksi ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Elokuussa purjehtimaan pääsee siis
5.-7.8. Assin kipparoimana ja paikkoja on vielä neljälle.
12.-14.8. Evan kipparoimana ja paikkoja on vielä kuudelle.
19.-21.8. Kokoontumispurjehdus, jolle vapaita paikkoja on vielä neljä.

Purjehduksille voi ilmoittautua Saaralle (mielellään sähköpostitse) ja viestissä tulisi mainita ainakin tyttärenne nimi, syntymäaika, mahdolliset allergiat, huoltajan yhteystiedot ja muut huomioitavat asiat. Viikonloppupurjehduksen hinta on 25€ ja se maksetaan (mielellään) käteisenä ennen lähtöä kipparille. Muistakaahan käydä tarkistamassa vielä ennen purjehdukselle lähtöä varustelista ja muut tarpeelliset tiedot Purjehdusinfosta.

Heiniksessä nähdään!