Tammileirin ilmoittautuminen auki vielä muutaman päivän!

Sudenpentujen ja seikkailijoiden suurleirille Tammileirille Sauvon Ahtelaan 9.-12.6. jälki-ilmoittautuminen on auki vielä pari päivää ja leirille voi ilmoittautua osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=9698

 

Tammileiri XVI – Lieska 9.-12.6.2016

Isompien partiolaisten matkatessa Suurleiri Roihulle, tarjoaa Tammileiri sudenpennuille ja seikkailijoille mahdollisuuden päästä ison leirin tunnelmaan. Tammileiri järjestetään 9.-12.6.2016 Sauvon Ahtelassa. Leirille odotetaan jopa 3000 partiolaista ja leiri on avoin myös ei-partiolaisille. Ilmoittautuminen leirille viimeistään 3.4.2016.

Leirin nettisivuihin kannattaa käydä tutustumassa osoitteessa tammileiri.fi ja Tammileiriä voi seurata myös Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä.